Ga naar hoofdinhoud

Beurzen Xylexpo en BI-MU bundelen hun krachten

Xylexpo en BI-MU worden gelijktijdig georganiseerd op 12 - 15 oktober

De volgende editie van Xylexpo, vakbeurs voor hout- en plaatbewerking, zal plaatsvinden op 12 – 15 oktober 2022 in fieramilano Rho. Nieuw is dat hij gelijktijdig zal plaatsvinden met de BI-MU; een tweejaarlijkse internationale tentoonstelling waar bewerkingsmachines voor de metaalindustrie zijn te zien.

De beursorganisaties verwachten een synergetisch effect door deze twee beurzen gelijktijdig en op de zelfde locatie te organiseren. Dit komt omdat de beurzen complementair zijn aan elkaar en overlappende doelgroepen hebben. De sectoren die zich richten op meubelen, design, industriële instalalties en nieuwe materialen zullen het meest profijt hebben va hun reis naar Milaan.

Inhoud

Naast een grote hoeveelheid technische oplossingen hebben bezoekers tevens toegang tot diverse evenementen. Hieronder debatten over technieken, technologieën en economie maar ook presentaties, seminars en conferenties. Daarbij zal nadrukkelijk aandacht zijn voor actuele thema’s als digitalisering en duurzaamheid die elkaar bovendien zullen ontmoeten.

Organisaties

De organisatoren van het gezamenlijke initiatief zijn Ucimu-Sistemi per produrre en Acimall. De eerste is de vereniging van Italiaanse Fabrikanten van werktuigmachines, robots en automatisering en organisator van de BI-MU. De tweede is de vereniging van Italiaanse fabrikanten van houtbewerkingsmachines en verantwoordelijk voor de Xylexpo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer