Ga naar hoofdinhoud

Bezoekers welkom op Houtwereld Praktijkdag

De inschrijving is geopend voor deelname aan de Houtwereld Praktijkdag 2017. Het vakblad Houtwereld en Ingenieursbureau Evan Buytendijk verzorgen op vrijdag 10 november aanstaande de zesde editie van dit succesvolle event voor en door de houtsector. Gastbedrijf dit jaar is Accsys Technologies in Arnhem.

‘Waar gaan we heen met Hout?’ luidt dit jaar het thema.

 

De Houtwereld Praktijkdag is een uniek kennis- en netwerkevenement voor en door de houtbranche. Het initiatief haakt in op de behoefte aan een inhoudelijk interessant congresprogramma in combinatie met een rondleiding door het gastbedrijf én in combinatie met persoonlijk contact. Want ook in het hedendaagse zakendoen blijven persoonlijke ontmoetingen vele malen belangrijker dan social media en e-marketing. De vorige editie van de Houtwereld Praktijkdag vond plaats in Zaandam en trok toen een recordaantal van 380 professionals.

 

Gasten kunnen op 10 november 2017 rekenen op een geheel verzorgde middag met een interessant congresprogramma met meerdere sprekers, dertig stands boordevol nieuws, een kennisquiz, de verkiezing van de Slimste Toekomstgerichte Houtoplossing 2017, meerdere netwerkmomenten, lunch en borrel. Hoogtepunt is een rondleiding door de nieuwe productiefaciliteit met kantoor van Accoya-fabrikant Accsys.

 

De Houtwereld Praktijkdag brengt vakmensen samen in een groots spektakel. Bezoekers zijn handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, timmerlieden, architecten, meubelmakers, interieurbouwers, de brede houtindustrie, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.

 

Wie zich vóór 1 september a.s. als bezoeker inschrijft, betaalt het Early Bird-tarief van € 55,00.

Klik HIER om u aan te melden.

 

Meer informatie: www.houtwereldpraktijkdag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer