Ga naar hoofdinhoud

Binnendeuren

Svedex streeft ernaar dat haar nieuwe Passie-binnendeuren eyecatchers worden waarmee de bewoner een stijlstatement kan maken.
De afgelakte binnendeuren laten zich precies matchen met de woonstijl. Daarbij hoeft niet per definitie voor één model gekozen te worden, maar kunnen deuren met extravagante glasvlakken en lijnfrezingen worden gecombineerd in één ruimte. Ook kunnen deuren van de stijlsoorten Casual, Elegant en Passie door elkaar heen toegepast worden.
De collectie van de stijlsoort Passie met glas-, paneel- of lijndeuren is zo gemaakt dat voor elke ruimte een passende deur te vinden is en dat de modellen altijd met elkaar te combineren zijn. Bijvoorbeeld een glasdeur met subtiele licht doorlatende glasvlakken voor de kinderkamer en een lijndeur met een extravagant lijndesign voor de badkamer.
Qua kleur kan de Passie worden uitgevoerd in Alpine wit, Extra wit of Warm wit, en worden afgelakt met de slijt- en krasvaste Superlak. Tevens voert Svedex een uitgebreid programma met garnituren en handgrepen.

http://www.svedex.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer