Ga naar hoofdinhoud

Binnentrappen niet aan te slepen

De vraag naar binnentrappen is groot. De bouw loopt ondanks corona goed door. Dat geldt ook voor de renovatie- en vervangingsmarkt. De liefde van consumenten en bedrijven gaat duidelijk uit naar hout. Hout is warmer, heeft uitstraling, isoleert geluid en is mooier.

De één maakt trappen met stalen draagconstructies en de ander kiest volledig voor hout. CO2 en gewicht spelen hier een rol in. Hoewel de trappenmarkt een kleine dip had onder invloed van CO2- en PFAS-discussies en een heel korte dip in het begin van de coronacrisis, als gevolg van onzekerheid, speelt corona op dit moment geen negatieve rol. Omdat de trappenmarkt achterin de keten zit, komt dit hooguit pas later.

In Houtwereld doen Johan Floor (EeStairs), Nick Dix (Hoograven Traptechniek) en Peter van de Coolwijk (Coolwijk Trappen) hun verhaal.

Klik HIER voor de complete digitale editie van Houtwereld nr. 10 van 28 augustus 2020 (gratis voor abonnees op het vakblad). Geïnteresseerd? Vraag HIER een (proef)abonnement, digitaal abonnement of gratis proefnummer aan.

(foto: EeStairs)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer