Ga naar hoofdinhoud

Concordia breidt uit

Bouwcenter Concordia neemt per 1 februari hout- en bouwmaterialenhandel Bouwcenter Vandenberg in Oosterwolde over.

Doordat de huidige eigenaren Jos en Anneke van den Berg geen opvolging hadden, gingen zij op zoek naar een goede overnamekandidaat. Bouwcenter Concordia heeft in de buurt van Oosterwolde al drie vestigingen, namelijk in Heerenveen, Grijpskerk en Roden. Directeur Johan Veenstra: “Oosterwolde past precies in ons verzorgingsgebied en daarom zijn wij blij dat we tot een overeenkomst met de familie Van den Berg zijn gekomen.”

Verbouwing

Veenstra vertelt dat de locatie de komende maanden wordt verbouwd, om ook daar een Bouwcenter Concordia-vestiging te realiseren. Zo komt er een bouwshop en een afhaalmagazijn met een breed assortiment aan hout- en bouwmaterialen, net als in de andere vestigingen. “Wij gaan Oosterwolde logistiek ondersteunen vanuit de hoofdvestiging in Meppel en dagelijks bevoorraden met de meest uiteenlopende producten”, aldus Johan Veenstra.

Dertiende vestiging

Bouwcenter Concordia Oosterwolde wordt de dertiende vestiging van Bouwcenter Concordia. Daarnaast bezit Concordia nog twee Keuken & Bad-showrooms in Meppel en Heerenveen en zes Primo Keukens-showrooms in de regio, die zich voornamelijk richten op de project- en startersmarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer