Ga naar hoofdinhoud

De Groot Bewerkingsmachines integreert Cutr software

De Groot Bewerkingsmachines uit Rosmalen en Cutr bundelen hun krachten om zo de houtproductie makkelijker, sneller en goedkoper maken, voor iedereen in de houtindustrie.

Dat doet De Groot door haar machines te laten samenwerken met de software van Cutr. Cutr is een productieplatform dat klanten verbindt met een netwerk van verschillende productiepartners.

Op het platform kunnen bedrijven die te veel werk hebben, werk uitbesteden en bedrijven die ruimte hebben voor extra werk, werk aannemen. Het kan gaan om CNC-bewerkingen, zagen, kantenlijmen of schuren.

Houtbewerkers kunnen via Cutr online CAD-bestanden uploaden, offertes aanvragen en zo projecten, of delen ervan, laten produceren door andere houtbewerkers.   ‘We slaan de handen ineen met Cutr om oplossingen te ontwikkelen die onze machines integreren met de software van Cutr. Deze combinatie stelt houtbewerkingsbedrijven in staat om hun bedrijfsvoering te optimaliseren, kosten te verlagen en efficiënter te werken’, besluit De Groot.    

Wil je graag meer weten over Cutr en wat ze doen? Het bedrijf is op 8 en 9 november aanwezig bij De Groot Ontmoet: Massief & Plaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer