Ga naar hoofdinhoud

De Groot Open 2015

Het Rosmalense De Groot Bewerkingsmachines pakt op 12, 13 en 14 november opnieuw flink uit met De Groot Open. Tijdens deze thuisbeurs demonstreert het bedrijf talloze oplossingen op het gebied van houtbewerking.

De Groot Open staat voor 16.000 vierkante meter aan demonstratiezone. Deze wordt voor slechts drie dagen ingericht met noviteiten van alle Europese topmerken, zoals Altendorf, Biesse en Weinig. Machines die direct van andere Europese beurzen komen én machines met de allernieuwste technieken die bij De Groot ‘overnachten’ voordat ze worden afgeleverd bij de nieuwe eigenaar. Bezoekers treffen een ruimte aan met daarin een aangesloten Biesse Uniline en een aangesloten Weinig Conturex, maar ook een ingerichte werkplaats waarin met standaardmachines waarin productie word gedraaid.
Nog niet eerder stond er in Nederland in één ruimte zowel een draaiende Biesse Uniline als een Weinig Conturex CNC-gestuurd bewerkingscentrum opgesteld. Daarnaast zijn onder meer de nieuwste Altendorf Drive serie formaatzaagmachines, een Weinig Dimter S 90 Speedcut onderliggende afkortzaag, een Weinig Raimann BKS flexibele band-/herzaag met SPS-besturing, de Biesse bSolid software en Weinig Mouldermaster software te aanschouwen. Voor meer informatie: http://www.degroot.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer