Ga naar hoofdinhoud

De Groot opent vernieuwd democenter

De Groot Bewerkingsmachines heeft met een digitaal feestje haar vernieuwde showroom annex democentrum in Rosmalen geopend. De firma werkte maandenlang aan de verbouwing van deze 16.000 m² grote ruimte.

Het Brabantse familiebedrijf levert machines, onderdelen, service en scholing aan bewerkers van plaatmaterialen, massief hout en kunststof. Klanten in de Benelux kunnen in Rosmalen terecht voor nieuwe of gebruikte machines. De toevoeging van een reeks machines voor het bewerken van Advanced Materials vroeg om een nieuwe indeling van de expo-ruimte. Dit mondde uit in een grootse verbouwing onder leiding van architect Hans Kuijten.

Rust, ruimte en overzicht

Waar voorheen de machines speels door elkaar stonden, is nu gekozen voor rust, ruimte en overzicht. In een black box zijn drie werelden van De Groot gecreëerd, specifiek voor ieder vakgebied. Vrijwel alle machines staan aangesloten en productspecialisten geven, op afspraak, uitleg en demo’s. Ook behandelen en beantwoorden ze specifieke vraagstukken van de klant.
Ondanks al het ‘machinegeweld’ oogt de grote showroom warm, gezellig en intiem, mede dankzij het gebruik van natuurlijke materialen en tinten.

(foto: De Groot/Peter Baas)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer