Ga naar hoofdinhoud

Deelname open voor titel Heftruckbaas

Opleidingsinstituut BLOM en STILL Intern Transport zoeken samen naar de ultieme heftruckchauffeur, oftewel een échte Heftruckbaas. In deze maandelijks terugkerende verkiezingen, beoordelen zij heftruckchauffeurs (m/v) op collegialiteit, efficiëntie en veiligheid.

Voor deze landelijke campagne, die zojuist is gestart en doorloopt tot het einde van het jaar, kunnen collega’s elkaar nomineren. BLOM en STILL hopen dat hun initiatief leidt tot een grotere bewustwording van het werken met intern transport. Door heftruckchauffeurs meer op een voetstuk te plaatsen, verbetert daarnaast het imago van zowel het vak als de sector intern transport.

Criteria

Specialisten van de beide ondernemingen letten op veiligheid en efficiëntie, maar ook op schadevrij rijden en kennis. Ongelukken voorkomen en efficiënt werken is in deze sector van groot belang. Zeker gezien de enorme schaarste aan goed opgeleide chauffeurs. Minstens zo belangrijk is collegialiteit: dat is uiteindelijk wel waar een Heftruckbaas zich in onderscheidt.

Door middel van stemmen en een uiteindelijk oordeel van de vakjury maken genomineerden kans op een Heftruckbaas Hoody, een speciale cap en een award die persoonlijk wordt uitgereikt.

Klik HIER voor meer informatie en voordrachten

Eén reactie op “Deelname open voor titel Heftruckbaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer