Ga naar hoofdinhoud

Deli Home neemt Allure over

Victor Aquina van Deli Home en Sam Braan van Allure

Deli Home, de Nederlandse producent en distributeur van houtproducten voor het interieur, neemt kastenfabrikant MR InterieurDesign over, beter bekend als Allure.

Naast een betere concurrentiepositie in de kastenmarkt is Del Home uit Gorinchem ook blij met de inmeet- en montageservice van Allure uit Ter Aar die het bedrijf beschouwt als een versterking van de dienstverlening. Ook krijgt Deli Home via Allure toegang tot het woninginrichterskanaal waar het bedrijf tot op heden beperkt actief is.

De algemeen directeur van Allure, Sam Braan, krijgt een leidende rol binnen de opslagdivisie van Deli Home.

Allure heeft kasten voor alle ruimtes in huis: van woonkamer tot zolder en van slaapkamer tot wasmachineruimte. Het bedrijf onderscheidt zich door de montage- en inmeetservice. Hiermee heeft Allure een grote klantenkring opgebouwd, waaronder woninginrichtingwinkels en doe-het-zelf-ondernemingen in Nederland en België. Het bedrijf telt ongeveer 60 medewerkers.

De transactie werd mogelijk gemaakt met de steun van Ardian, een wereldwijd particuliere beleggingsmaatschappij, samen met het managementteam aandeelhouder van Deli Home.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer