Ga naar hoofdinhoud

Dick Wilkens met pensioen

Dick wilkens

Na een dienstverband van ruim zes jaar bij Jansen Houtimport met daarvoor een lange carrière met diverse functies in de houthandel – onder meer directeur bij Stora Enso – gaat Dick Wilkens 31 juli met pensioen.

Dick Wilkens blijft na zijn pensionering nog enige tijd betrokken als adviseur bij Jansen Houtimport in Santpoord-Noord. Dit bedrijf importeert naaldhout uit Zweden, Finland en Duitsland.

Wilkens begon zijn loopbaan in het houtagenturenvak en heeft 25 jaar als algemeen directeur bij Stora Enso gewerkt. Daarna zette hij zijn loopbaan voort bij Houtgroep van Drimmelen en ILIM Timber.

VOH, VVNH en de Houten Kom voor Dick Wilkens

Dick Wilkens
Dick Wilkens, met de Houten Kom, tussen het bestuur van de NATA.

Ook zette Wilkens zich jaren in voor de sectie naaldhout van de VVNH (Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen) en voor de houtpromotie bij Centrum Hout. De houtman zat daarnaast in het bestuur van de VOH (Vereniging van Ondernemende Houthandelaren) en was ook een aantal jaren voorzitter. In 2022 heeft hij voor al zijn verdiensten voor de houtbranche de Houten Kom gekregen tijdens het houtdiner van de NATA. Wilkens blijft actief als medeorganisator van de Houtrit en voor de Seniorenclub Hout.

Eén reactie op “Dick Wilkens met pensioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer