Ga naar hoofdinhoud

Digitaal leermiddel slaat aan

SSWT/Houtdatwerkt verraste vorige week Teun Verlouw met taart en bloemen bij zijn werkgever Ad van Esch Machinale Houtbewerking in Udenhout. Teun rondde als eerste deelnemer een volledige Certificeerbare Eenheid af van het digitale leermiddel IPMH Montagemedewerker (KRD).

Teun Verlouw is volgens SSWT/Houtdatwerkt een mooi voorbeeld van een zij-instromer. Na een studie op een heel ander vakgebied kwam hij twee jaar geleden bij Ad van Esch terecht.

Om zijn kennis en vaardigheden op zijn werkgebied te vergroten, bestudeert hij in zijn vrije tijd de taken uit het leermiddel. Inmiddels is hij gestart met de volgende Certificeerbare Eenheid.

Leermeester Jürgen Bertens begeleidt Teun Verlouw intern. Vanuit Opleidingsbedrijf BosMti zorgt Ruud van den Bergh voor de begeleiding en uitvoering van de praktijkopdrachten en het maken van de toetsen.
 

Sinds het leermiddel vorig jaar online kwam, zijn 48 deelnemers gestart. Door de modulaire opzet is het materiaal geschikt voor verschillende doeleinden en doelgroepen binnen de timmerindustrie. Ook wordt het leermiddel ingezet als lesmateriaal op ROC’s.

 

Op de foto v.l.n.r. Ineke Pothof (SSWT), Teun Verlouw & Jürgen Bertens (Ad van Esch) en Ruud van den Bergh (BOSMTI).
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer