Ga naar hoofdinhoud

Eerste afhaalpunten voor kozijnen

Toelevering Online heeft haar eerste ‘pick-up points’ voor houten en kunststof kozijnen geopend. Klanten kunnen de kozijnen op het online platform zelf samenstellen en kort erna inladen bij één van de twee afhaallocaties in Almelo en Amsterdam.

Toelevering Online ontstond in 2017 vanuit de behoefte aan een online aanbieder van kozijnen. De afgelopen jaren is het aanbod van houten en kunststof kozijnen, deuren en ramen in verschillende profielen fors uitgebreid om steeds beter aan de behoeften van de doelgroep te kunnen voldoen. Vanuit dit oogpunt zijn ook de eerste Toelevering Online pick-up points ontstaan.

Zelf bepalen

Met afhaallocaties in Almelo en Amsterdam kunnen klanten zelf bepalen wanneer zij de bestelde kozijnen afhalen. Dit voorkomt dat kozijnen lang onbeheerd op een bouwlocatie staan en er hoeft ook niemand aanwezig te zijn voor de bezorging.

De productie vindt plaats in de fabriek van Nijhuis Toelevering in Rijssen. Toelevering Online levert de kozijnen iedere maandag vóór 12.00 uur bij de pick-up points, waarna klanten hun bestelling vanaf de eerstvolgende dinsdag na de oorspronkelijke leverdatum af kunnen halen. Zij betalen hiervoor € 49,- per order.

De pick-up points bevinden zich op twee van de locaties van de Voskamp Groep, die het hang- en sluitwerk voor alle kozijnen van Toelevering Online levert. Bij voldoende interesse volgen er spoedig meer afhaalpunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer