Ga naar hoofdinhoud

Eindexamenexpo’s bij HMC en Cibap

De jaarlijkse eindexamenexposities staan voor de deur. Het Hout- en Meubileringscollege HMC verzorgt ze in Rotterdam en Amsterdam, terwijl Cibap dat doet in Zwolle.

Het HMC is de MBO-vakschool voor hout, meubel en interieur. Op 10 en 11 juli (vestiging Rotterdam) en op 17 en 18 juli (locatie Amsterdam) tonen examenleerlingen hun creaties waarmee ze de opleiding afronden aan bedrijfsleven, vrienden, familie, leerlingen en andere geïnteresseerden.
De leerlingen van de opleiding Werkvoorbereiders Timmerindustrie hebben als groepsopdracht een trekkershut van 4 bij 6 meter ontworpen en gemaakt. Dit houten huis kan worden gebruikt als trekkershut voor fietsers die onderweg als kort verblijf willen slapen.
Een student Botenbouw maakte als meesterstuk een houten vliegtuig. Ter afronding van haar opleiding Creatief Vakman/-vrouw vervaardigde een studente enkele tassen van flexibel hout en leer.
Meer informatie: www.hmcollege.nl/expo

 

Onder de noemer Cibap Graduates presenteert de gelijknamige school vanaf 5 juli op diverse locaties in de binnenstad van Zwolle het eindexamenwerk van dit jaar. De foto toont de afstudeercreatie van Mart van Iperen. Cibap is een praktijkgerichte, creatieve MBO-vakinstelling.
Meer informatie: www.cibap.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer