Ga naar hoofdinhoud

Eppinga Hout en Bouwmaterialen in andere handen

Concordia Holding heeft Eppinga Hout en Bouwmaterialen overgenomen. Door de overname zal Eppinga Hout en Bouwmaterialen onderdeel worden van Concordia.

Bij de overname is tevens de eigen schaverij van Eppinga Hout en Bouwmaterialen betrokken. Eppinga is al meer dan dertig jaar een begrip in Zuid Oost Friesland.

Met een uitgebreid assortiment, een grote voorraad, een grote showroom, een eigen schaverij en eigen transport nemen ze een sterke positie in voor iedereen in de bouw. Met een uitgebreide webshop wordt de particulier in geheel Nederland bediend.

V.l.n.r.:  Luut de Boer, Haaye de Boer, Robert Brand, Jan Reuvekamp, Ronald Hoefman.

Met de toevoeging van Bouwcenter Eppinga heeft Concordia straks 14 Bouwcenter vestigingen in Noord-Nederland. Daarmee is Bouwcenter Concordia sterk vertegenwoordigd in hout en bouwmaterialen in de regio voor de bouwprofessional én de zelfbouwer. Daarnaast vallen onder de Concordia Holding 2 Concordia Keuken & Bad vestigingen en 7 Primo Keukens vestigingen.

Deze overname is om meerdere redenen een logische stap voor Concordia. Eppinga is reeds aangesloten bij de Bouwcenter formule, de vestigingslocatie past in het bestaande werkgebied en de vestiging biedt qua faciliteiten veel toegevoegde waarde.

Lees ook:

Circulair hout bij reguliere Bouwcenters Concordia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer