Ga naar hoofdinhoud

EPV vernieuwt website

De EPV is het nieuwe jaar gestart met de lancering van haar vernieuwde website: www.epv.nl. Deze kreeg een vernieuwde lay-out en verbeterde functionaliteit, en is aangepast aan de vorig jaar ingezette communicatielijn ‘De Kracht van Hout’.

Voor de nieuwe website is de uitgebreide informatie in het openbare gedeelte opnieuw geordend, kritisch bekeken en geactualiseerd. De site is overzichtelijker dan zijn voorganger en geeft op een duidelijke wijze aan waarom producenten, handelaren en reparateurs van houten verpakkingen zich bij de EPV zouden moeten aansluiten, en wat de voordelen zijn voor gebruikers en inkopers van houten verpakkingen om zaken te doen met lidbedrijven van de EPV.
Het webdomein informeert verder over de gedragscode die de leden hebben ondertekend, de diensten en activiteiten van de EPV en geeft een overzicht van de diverse PR-materialen die aan leden en hun klanten beschikbaar worden gesteld. Inkopers en gebruikers van houten verpakkingen kunnen via de ledenlijst en de kaart van Nederland direct zien welke leden bij de EPV zijn aangesloten. EPV-leden kunnen daarnaast inloggen op het Ledennet van de website waar aanvullende informatie, documenten en nieuwsbrieven zijn te raadplegen. http://www.epv.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer