Ga naar hoofdinhoud

Extra congres over brandveilig gevelhout

Zowel op 26 februari als op 2 april organiseert Centrum Hout het Houtcafé ‘Brand en houten gevelbekledingen’. De twee meetings vinden vanaf 16.00 uur plaats bij de Koninklijke VVNH in Almere.

De Koninklijke VVNH/Centrum Hout informeert met deze editie van het Houtcafé over brand en regelgeving rondom houten gevelbekledingen en mogelijke implicaties voor de praktijk.

 

Het programma mikt op medewerkers binnen- en buitendienst verkoop, inkoop en productmanagers, maar ook op managers.

Zij worden voorgelicht over de eisen die er vanuit het Bouwbesluit worden gesteld aan gevels en over de verantwoordelijkheid die een leverancier van gevelmaterialen daarbij heeft.

Eric de Munck (VVNH/Centrum Hout) opent de middag met een voordracht over ‘Hout, brand en bouwregelgeving: eisen en verantwoordelijkheden’.
Over de brandklasse en brandoverslag bij houten gevels in gebouwen houdt Danny Ruytenbeek (Niemann Raadgevende ingenieurs) een voordracht.
Brandvertragende behandelingen en de toepassing van houten gevelbekledingen vormen de insteek van een presentatie door Michiel Boonstra (Leegwater Houtbereiding).

De Houtcafé’s van 26 februari en 2 april zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van de VVNH of NBvT en voor medewerkers van houtbedrijven die zijn aangesloten bij het Fonds OO&A.

Website: www.vvnh.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer