Ga naar hoofdinhoud

Felix Clercx en Fiberdeck verenigen zich

Zusterbedrijven Felix Clercx en Fiberdeck gaan samen verder onder de naam Felix Distribution. Daarmee ontstaat één grote Europese specialist in producten voor buitentoepassingen.

Ruim één jaar geleden nam de Franse Forestia Group het Helmondse familiebedrijf Felix Clercx over. Deze hardhoutimporteur is al sinds 1891 actief op aanvankelijk de Nederlandse en daarna West-Europese markt.

Voor de toepassingsgebieden dek- en terrasdelen, tuin- en erfafscheidingen en gevelbekleding biedt Felix Distribution drie merken aan. FelixWood omvat een assortiment aan hardhout (foto) en thermisch gemodificeerd hout. Daarnaast bundelt Fiberdeck hout-kunststofcomposieten (WPC’s) en andere innovatieve materialen. Onder de naam Cobrafastener scharen zich bovendien systemen voor de onderconstructie en bevestiging van terrassen. Felix Distribution vult dit aanbod aan met diverse andere merken en producten, die de firma exclusief vertegenwoordigt.

Regionale vestigingen

Als gevolg van het samengaan van Fiberdeck en Felix Clercx zijn ook de logistieke platforms in het Franse Lille en Nederlandse Helmond op elkaar afgestemd en geoptimaliseerd. Dit zorgt voor snelle, effectieve en betrouwbare leveringen in Europa.
De derde regionale vestiging van Felix Distribution bevindt zich in Duitsland (Dortmund).

Lees ook: Franse eigenaar voor Felix Clercx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer