Ga naar hoofdinhoud

Foresco Group kiest IT van acadon

Eind september heeft de Foresco Group officieel gekozen voor de bedrijfssoftware acadon_packaging van acadon. Deze software is onderdeel van de IT-concepten en ERP-software van acadon. Deze zijn specifiek bedoeld voor de houthandel, zagerijen, houtverpakkingsbedrijven en de houtverwerkende industrie. Daarbij begeleidt het bedrijf haar klanten bij hun digitalisering en houdt rekening met individuele wensen.

De Foresco Group heeft meer dan tien operationele dochterbedrijven die zich richten op maatpalletten en verpakkingen. Ze ontwerpen en produceren pallets, industriële verpakkingen en kartonoplossingen voor alle sectoren. Van distributiecentra, voedingsproducenten, containerverschepers tot staalverwerkers, bouwhandelaars en productiebedrijven. Samen met acadon gaat het bedrijf zijn vestigingen in  Nederland en België stap voor stap overzetten naar de verpakkingsoplossing.

De software

acadon_packaging is ontworpen voor de verpakkingsindustrie. De praktijkgerichte oplossing integreert alle bedrijfsprocessen van de gehele toeleveringsketen. Van ontvangst van de goederen, de aanmaak van de verkooporder, de opslag van de goederen tot het ontwerp en de vervaardiging van het verpakkingsmateriaal en de levering. De geïntegreerde variantconfigurator en ontwerpoplossing  exportverpakkingen zijn samen te stellen en te configureren conform de laatste stand van zaken.

Starten

Het project is per 1 oktober van start gegaan, met de doelstelling om het merendeel van de operationele dochterbedrijven van de Foresco Group in 2022 live te hebben.
Om up to date te blijven, zal de Foresco Group geregeld een upgrade naar de nieuwste versie van de verpakkingsoplossing ontvangen.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer