Ga naar hoofdinhoud

Gas op de plank bij Veno Wood Flooring

Veno Wood Flooring in Drachten heeft in anderhalf jaar tijd een flinke verandering ondergaan. Het bedrijf paste zijn collectie aan en richt zich met zijn houten vloeren nu ook op de internationale markt.

Ondernemers Hielke Oosten en Sicco Veenstra leveren houten vloeren met een onderlaag van exterieur-verlijmd berkenmultiplex en een toplaag van Europees eiken. Deze worden volledig in Nederland geproduceerd: houtdrogen, toplaag zagen en plakken, profileren en kant-en-klaar afwerken.

Naast de bestaande markt in Nederland, worden de VenoPlank-producten inmiddels ook verkocht in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Groot-Brittannië en de rest van Europa.

Investeringen

De afgelopen jaren investeerde Veno Wood Flooring veel in machines en andere zaken. Van automatische vulmachines en borstelmachines tot de complete acclimatisering in de opslagloodsen en productiehallen.

Lees HIER het volledige artikel in Houtwereld nr. 6 van 8 mei 2020 (gratis voor abonnees op het vakblad). Geïnteresseerd? Vraag HIER een (proef)abonnement, digitaal abonnement of gratis proefnummer aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer