Ga naar hoofdinhoud

Geld voor duurzame inzetbaarheid houthandel

Houthandelaren kunnen nog gebruikmaken van een subsidiepot ter verhoging van de duurzame inzetbaarheid van hun personeel. Wie belangstelling heeft, kan zich aanmelden voor een gratis bijeenkomst op donderdag 23 januari.

Binnen de houthandel loopt al enige tijd het door Sivag opgezette project Duurzame Inzetbaarheid waar 25 pilotbedrijven aan meedoen. Binnen deze organisaties is een probleemanalyse gemaakt, waarna samen met adviseur Charly Green acties zijn ondernomen. Daarvoor ontving Stichting Sivag speciale ESF-subsidie.

Op 23 januari komen deze bedrijven bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. Maar ook andere houthandels die zich nog niet hebben aangesloten, zijn welkom.

Programma

De bijeenkomst vindt plaats in het Van der Valk Hotel (Veluwezoom 45) in Almere. Het programma start om 13.00 uur met een inlooplunch, waarna Wirt Groen het gezelschap verwelkomt. Groen is voorzitter van de VVNH, lid van de Sociale Commissie en tevens bestuurslid van SIVAG en het HOC.

Na een voorstelrondje vertelt Sonja van Hamersveld van Charly Green over haar brede ervaring bij bedrijven waar DI-projecten zijn uitgevoerd. Van alle aanwezigen wordt verwacht dat zij hun ervaringen met het project delen. Niet alleen positieve, maar ook negatieve. De bijeenkomst eindigt met een evaluatie, planning en een borrel met hapjes.

Deelname is gratis. Voor informatie en aanmelden: houtmooiwerk@sivag.nl

Lees HIER een artikel over het project in Houtwereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer