Ga naar hoofdinhoud

Gevelbekleding

Fetim introduceert twee nieuwe collecties gevelbekleding van de merken Naturetech en SmartSide.
Naturetech wordt gemaakt van hout uit FSC-gecertificeerde bossen en is afgewerkt met een thermoplastische verflaag, die niet geschilderd hoeft te worden en daardoor het product onderhoudsarm houdt. Bovendien heeft Naturetech geen last van kromtrekken en vochtopname, zo stelt Fetim. Het oppervlak heeft een natuurlijk ogende houtstructuur.
Andere kenmerken van het aanbod van Naturetech zijn de snelle en eenvoudige montage, de weerbestendige toplaag, de lange levensduur, de duurzaamheid en de garantieperiode van tien jaar.
De gevelbekledingsproducten van SmartSide worden op hun beurt gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout en zijn voorzien van het gepatenteerde SmartGuard-systeem. Dat is een speciale behandeling die ervoor zorgt dat SmartSide bestand is tegen de elementen. Vocht en schimmels maken volgens Fetim geen kans.
Het assortiment bestaat uit SmartSide-planken en diverse afwerkingsprofielen. De panelen zijn uit voorraad leverbaar in crèmewit, zwart, antraciet en groen. Op bestelling (vanaf 18 vierkante meter) kan het product geleverd worden in elke denkbare RAL- of NCS-kleur. Ook voor SmartSide geldt tien jaar garantie.

http://www.gevelnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer