Ga naar hoofdinhoud

Gratis KOMO-specificaties

KOMO, expert op het gebied van gecertificeerde producten en processen in de bouw- en installatiesector, stelt een catalogus met bestekspecificaties gratis beschikbaar aan voorschrijvers.

Deze KOMO-bestekcatalogus integreert met het Open Specificatie Formaat (OSF) van de softwareleveranciers Kubus, Ibis, DUNCAN en De Twee Snoeken. Met deze stap speelt KOMO in op de behoeften van zowel de bestekschrijvers als de bouw- en installatiemarkt, waar de vraag naar objectieve, onafhankelijk getoetste (product)informatie onveranderlijk hoog blijft.
KOMO stelde inmiddels ruim driehonderd bestekspecificaties op, gebaseerd op haar BRL’en voor producten en processen. De specificaties zijn ontwikkeld in samenwerking met deskundigen van de certificerende instellingen en zijn vervolgens geactualiseerd en geaccordeerd door KOMO. Vanuit elke individuele bestekspecificatie kan direct doorgelinkt worden naar de betreffende BRL én naar de betrokken certificaathouders.
Wanneer deze certificaathouders voor hun specifieke (samengestelde) producten specificaties en detailleringen hebben opgesteld, worden deze direct binnen OSF ontsloten en beschikbaar gesteld aan de markt. Op korte termijn zullen voor alle KOMO product- en proces-BRL’en bestekspecificaties zijn opgesteld. http://www.openspecificaties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer