Ga naar hoofdinhoud

Handenvol werk in meubel & interieur

De meeste interieur- en meubelmakers hadden in de eerste helft van dit jaar handenvol werk. Ook nu zijn het drukke tijden in zowel de ateliers als bij hun toeleveranciers. De orderportefeuilles blijken goed gevuld.

Makers van houten en houtachtige meubelstukken en interieurelementen denken niet zo vaak ‘dat kunnen we niet’. Ze houden juist wel van lastig, om hun expertise te laten zien en iets leuks te verzinnen. Het moet uitdagend zijn. Dat kan echter ook in de grootte van het project zitten of op logistiek gebied.

Menigeen probeert zijn werkwijze efficiënter te maken. Bijvoorbeeld door op een eerder moment in het ontwerp- en uitvoeringstraject te stappen, zodat er kan worden meegedacht over wat wel of niét kan.

In Houtwereld doen enkele ondernemers hun verhaal. Dat zijn Henk Gravendeel en Thomas van den Boogert (Interieurmakers Rotterdam), Henrik Spehr (Spehr Holz), Toine Jetten (Typisch Hout), Marc Flens (Flens BV) en Henri Broekhuis (Broekhuis Houtbewerking & Restauratie).

Klik hier voor de complete digitale editie van Houtwereld nr. 10 van 28 augustus 2020 (gratis voor abonnees op het vakblad). Geïnteresseerd? Vraag HIER een (proef)abonnement, digitaal abonnement of gratis proefnummer aan.

(foto: Typisch Hout)

Eén reactie op “Handenvol werk in meubel & interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer