Ga naar hoofdinhoud

Hedy van Opzeeland nieuwe directeur Koninklijke Hibin

Hedy van Opzeeland volgt per 1 april 2022 Peter van Heijgen op als directeur van Koninklijke Hibin, het netwerk van de bouwtoelevering. Van Opzeeland is sinds 2020 programmamanager bij Hibin en heeft in die tijd bewezen zich de branche snel eigen te kunnen maken en verbinding te brengen in de keten.

Peter van Heijgen, die in april 2022 de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, zal Hedy van Opzeeland voor die tijd inwerken. Na 1 april blijft hij parttime verbonden als adviseur, zodat Hibin gebruik kan blijven maken van zijn grote kennis en ervaring binnen de sector.

Ook Jaap Breunesse, adviseur juridische- en arbeidszaken, bereikt in april 2022 de pensioengerechtigde leeftijd. Ook hij zal zich de komende maanden inzetten om zijn opvolger in te werken.

‘Hoewel wij nog terugkomen op het afscheid van beide bekende “Hibin-gezichten”, willen wij nu reeds onze grote waardering uitspreken over de wijze waarop Jaap Breunesse en Peter van Heijgen zich sinds 1988 hebben ingezet voor onze vereniging’, aldus het Hibin bestuur.

Ontstane vacatures

Binnenkort start de werving voor een nieuwe programmamanager, de oude functie van Van Opzeeland. En een medewerker voor het werkveld werkgeverschap, waaronder de portefeuilles cao en pensioenen. Hibin zoekt geschikte kandidaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer