Ga naar hoofdinhoud

H&M Houtbewerkingsmachines neemt Eder + Müller Nederland over

Het Friese bedrijf H&M Houtbewerkingsmachines heeft Eder + Müller Nederland overgenomen van Jan van Heusden. De activiteiten worden gewoon voortgezet onder de naam Eder + Müller Nederland.

Jan van Heusden heeft ruim 35 jaar Eder + Müller Duitsland GmbH vertegenwoordigd in Nederland, hij was zelfs 23 jaar eigenaar van Eder + Müller Nederland.

Van Heusden heeft de firma op 1 januari 2023 met vertrouwen overgedragen aan de nieuwe eigenaren Marcel van der Molen en René Klabbers. Zij zijn eigenaar van H&M Houtbewerkingsmachines in Sneek en hebben jaren ervaring in de houtverwerkende industrie.

Montagetafels en kozijnbokken

Eder + Müller Nederland (Zeewolde) heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor de complete inrichting van werkplaatsen. Dit varieert van montagetafels tot materiaalwagens en kozijnbokken.

H&M Houtbewerkingsmachines levert alles van standaard machines tot complete werkplaatsinrichtingen voor de houtskeletbouw. Ook voor onderhoud, storingen en keuringen kunnen de klanten terecht bij het Friese bedrijf.

Naam blijft

De activiteiten van Eder + Müller Nederland worden vanuit het Friese Sneek voortgezet. ‘De overname past binnen onze strategie om verder te groeien binnen de houtverwerkende industrie’, aldus mede-eigenaar Marcel van der Molen. René Klabbers vult aan: ‘De naam Eder + Müller Nederland blijft in stand en de vertrouwde producten blijven deel uit maken van het assortiment.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer