Ga naar hoofdinhoud

Houtafwerkingen

Derako introduceert de Colour Wash-houtafwerkingen die een gebouwinterieur een bijzondere touch kunnen geven. De lakken zorgen voor een kleurrijke en sprankelende uitstraling waarbij de natuurlijke aspecten van massief hout goed zichtbaar blijven.
De nieuwe serie van lakafwerkingen, voor de toepassing in combinatie met de Derako massief houten plafond- en wandsystemen, is opgesplitst in twee kleurlijnen met de namen SOHO en Metallic Wood. De SOHO-kleurlijn staat voor levendige kleuren en met een Metallic Wood lakafwerking komen houten plafonds en wanden met een sprankelende metaaluitstraling tot stand.
Colour Wash kan worden toegepast voor een uniforme kleurrijke afwerking van massief houten plafonds of wanden. Maar de lakken kunnen ook worden toegepast om latten te creëren die op de juiste punten een levendig accent in een structuur aanbrengen. De klant bepaalt hierbij het ontwerp en de combinaties van de te gebruiken lakken. Alle SOHO-kleuren zijn eveneens in Alu-finish verkrijgbaar.
Colour Wash wordt standaard toegepast op panelen van massief Amerikaans essenhout. Deze houtsoort heeft van nature een levendige houtstructuur, die met een Colour Wash-afwerking goed zichtbaar blijft. Het hout kan, indien gewenst, brandvertragend worden behandeld volgens brandclassificatie EU B, S2, d0(EN 13-501-1).

http://www.derako.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer