Ga naar hoofdinhoud

Houtdag 2018: Een ware triomftocht voor de ongekende mogelijkheden van hout!

De opkomst op de Houtdag 2018 was overweldigend, dank aan alle aanwezigen.

Zelfs het weer hielp een handje mee, bezoekers kwamen aan in een zonovergoten Hotel Jakarta. De liefhebbers van architectuur in hout konden hun hart ophalen tijdens de rondleiding door dit knappe staaltje houthoogbouw.

Het programma zat boordevol houtkennis. Begeleid door dagvoorzitter Daan Bruggink, lieten sprekers uit binnen- en buitenland aan de hand van inspirerende projecten zien wat er vandaag de dag mogelijk is in hout. 

Houtdag 1

 Zo was er onder andere een ontwapende presentatie van RO&AD Architecten over absurdisme in de architectuur en de nuchtere presentatie van Fabian Scheurer over zijn aanpak van innovatieve, indrukwekkende houtprojecten. Verder waren er vijftien ronde tafels met moderatoren uit het vakgebied, een kennismarkt van marktpartijen en gelukkig was er ook nog tijd voor een hapje en een drankje.

Houtdag 2

Het was een dag met een houten randje: boegbeeld van Het Houtblad Hans de Groot, nam afscheid in stijl op dit door hem georganiseerde evenement. Hij droeg het stokje over aan zijn opvolger Barbara Heijl. Zij mag volgend jaar zorg dragen voor een spectaculaire Houtdag 2019.

Foto’s: John Lewis Marshall

Verslag Houtdag 2018 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer