Ga naar hoofdinhoud

Houtdecors

Unilin Division Panels heeft het eerste interieurproject met Evola HPL gerealiseerd. De platen werden verwerkt in een hotel van Van der Valk.
De Evola-collectie vat interieurtrends tot in de kleinste details samen, zo stelt de Belgische fabrikant. De designs bootsen originele materialen na met aandacht voor elke karaktertrek. Unilin breidde het oorspronkelijke aanbod van houtdecors niet alleen uit, maar vulde het ook aan met acht verschillende unikleuren, bovenop een reeks realistische metaal- en betondesigns.
Bijzonder aan de vernieuwde collectie is echter dat Unilin synchrone oppervlaktestructuren – voorheen enkel beschikbaar op gemelamineerde platen – nu ook aanbiedt op HPL en dit steeds met passend kantenband. Het resultaat is een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en betaalbaar product dat snel en eenvoudig verwerkt kan worden in diverse interieur- en meubeltoepassingen.
De onderneming introduceerde haar vernieuwde Evola-collectie onlangs op de Interzum-vakbeurs in Keulen en heeft het HPL al toegepast in een herinrichtingsproject van het Van der Valk-hotel in Akersloot. Voor het meubilair aldaar werd gekozen voor de natuurlijke look van het Heritage Oak Light-decor en voor de levensechte structuren van de panelen. Blok Plaatmateriaal in Beverwijk en Ede vervaardigde voor Van der Valk de garderobekasten, nachtkastjes, schrijftafels en salontafels uit gemelamineerde panelen maar ook uit verlijmde HPL Evolaplaten.

http://www.unilinpanels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer