Ga naar hoofdinhoud

Houthandel verzet zich tegen buurman

Houthandel Van Engeland-De Groot in Volkel wil niet dat T&W Bouw zich een stukje verderop aan de Zeelandsedijk vestigt. De zaak ligt nu bij de rechter, zo meldt het Brabants Dagblad.

Van Engeland-De Groot was de achterliggende jaren vaak in het nieuws. De houthandel was verwikkeld in een enorm juridisch gevecht met de gemeente en met buurman Bouwmans, die zich tegen een uitbreiding van de houthandel keerde.

Maar na veel onderhandelen is de kwestie opgelost. Van Engeland-De Groot heeft eindelijk zijn nieuwe hallen staan en in gebruik.

 

Vorige week was er echter een nieuwe rechtszaak. Ditmaal omdat Van Engeland-De Groot zich verzet tegen de komst van het Volkelse bedrijf T&W Bouw op enkele honderden meters afstand van de houthandel.

 

De directie van de houthandel vertelde de rechter bang te zijn voor concurrentie, ook al zit T&W Bouw al jaren in Volkel. Ook vreest men een toename van het verkeer.

De directeur met uitsluitend buitenopslag is bovendien bang dat zijn woongenot wordt aangetast door de buitenopslag bij T&W Bouw.

 

De rechter doet binnenkort uitspraak. (bron: BD.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer