Ga naar hoofdinhoud

Houthandel W. Jacobs overgenomen

Houthandel W. Jacobs inclusief zagerij en showroom is overgenomen door Jacobs Aannemersbedrijf. Bij de houthandel werken acht mensen.

Beide familiebedrijven zijn gevestigd in Noord-Brabant, exacter in Heeswijk-Dinther. Door de overname van Houthandel W. Jacobs komen de twee bedrijven onder de vlag van de familie Jacobs.

Volgens Jorgo van Zutphen en Jorin Jacobs van Jacobs Aannemersbedrijf is de overname van Houthandel W. Jacobs een flinke stap vooruit. Ze hebben ambities om een grotere regionale rol te spelen in de branche voor hout- en bouwmaterialen. Bovendien zien ze de houthandel als een mooie aanvulling op het aannemersbedrijf.

‘De bouw is enorm in beweging en wij bewegen daar op deze manier in mee’, aldus Van Zutphen en Jacobs. Zij denken hun positie in de markt met de overname te kunnen versterken.

Houthandel W. Jacobs

Houthandel W. Jacobs is opgericht in 1960 en levert allerlei houtproducten, van balken en planken tot deuren (Austria, Bruynzeel, Skantrae, Albo) en vloeren. Van tuinhout tot lambrisering. Ook plaatmateriaal zit in het assortiment.

Bij het bedrijf, dat ook beschikt over een eigen houtzagerij, werken acht mensen. Het aan de Morgenstond in Heeswijk-Dinther gevestigde bedrijf werd opgezet door Wim Jacobs. Zijn zonen Toon en Frans namen het bedrijf later over.

Jacobs Aannemersbedrijf stamt uit 1982 en er werken 15 mensen. Het bedrijf is actief in de regionale woningbouw en bouw van bedrijfspanden voor particulieren en de zakelijke markt. Ook voert het verbouwingen en renovatiewerkzaamheden uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer