Ga naar hoofdinhoud

HoutPro+ groeit door

Bij organisator Claever Associates hebben zich momenteel 170 standhouders gemeld voor deelname aan de vakbeurs HoutPro+.

HoutPro+ vindt plaats van 31 oktober tot en met 3 november 2017 in de Brabanthallen te Den Bosch. Deze driejaarlijkse Nederlandse beurs voor de houtsector beleefde zijn primeur in 2014. Ook de tweede editie zal nieuwe producten, innovaties, draaiende machines, workshops en meer bundelen.

De huidige 170 deelnemers staan verspreid over de Brabanthal, Kempenhal, Langstraathal en Diezehal. Onlangs is ook het vijfde gebouw, de Peelhal, in gebruik genomen. Bij elkaar is nu 10.740 m² netto beursoppervlakte bezet en is er sprake van 56 nieuwe exposanten, die de vorige keer niet van de partij waren.
De eerste HoutPro+ in 2014 telde nog 140 exposanten, samen goed voor een netto standruimte van 7.464 m². Met nog ruim drie maanden te gaan, heeft de beurs dus al een groei van 21% in aantal deelnemers en 45% meer beursoppervlakte bereikt. De organisatie acht 185 à 190 exposanten zeker haalbaar.
 

Qua aanbod op de beursvloer nemen de houtbewerkingsmachines een aandeel van een kwart in. Maar ook houtveredelingsproducten (lijmen, vernissen, houtvulpasta’s, verf) zijn goed vertegenwoordigd, evenals beslag, ijzerwaren en het product ‘hout’. Enkele andere productgroepen zijn software, plaatmaterialen, bevestigingssystemen en gereedschappen.
In de Diezehal zal het inmiddels volgeboekte Houtplein een hoeveelheid kleinere stands groeperen. Nieuw is de deelname van Materia, die in de Peelhal een tentoonstelling onder de naam ‘Wonders of Wood’ verzorgt.
Website: www.houtproplus.nl
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer