Ga naar hoofdinhoud

HoutPro+ schuift op naar 2022

De derde editie van de vakbeurs HoutPro+, die stond gepland van 3 tot en met 6 november 2020 in de Brabanthallen in Den Bosch, gaat niet door. Het event wordt verzet naar het vierde kwartaal van 2022.

Voor de HoutPro+ van aanstaande november hadden zich 182 exposanten gemeld. De beurs wordt om de drie jaar gehouden in de Brabanthallen. Binnen dit expocomplex waren vijf hallen gereserveerd voor houtbewerkingsmachines, luchtbehandelingssystemen, plaatmaterialen, lakken, beslag, software en ga zo maar door.

De onzekere tijden nopen de adviesraad, Brabanthallen (Libéma ) en beursorganisator Claever Associates echter de stekker uit de 2020-editie te trekken. Er is immers (nog) geen officiële toestemming van de Nederlandse overheid om een event van dit formaat toe te staan. Daarnaast is voor grotere en/of internationale standhouders de voorbereidingstijd voor de beurs inmiddels te kort. Zo kunnen machines niet tijdig besteld en geleverd worden.

Andere redenen om de beurs twee jaar uit te stellen is dat een nieuwe corona-golf niet uit te sluiten is en dat de coronamaatregelen menig bezoeker zullen ontmoedigen om naar de HoutPro+ te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer