Ga naar hoofdinhoud

‘Houttalent’-wedstrijden

Van 15 tot en met 17 maart vinden in Woerden voor de achtste keer de regionale beroepenwedstrijden ‘Houttalent’ plaats. De deelnemers zijn vierdejaars VMBO-leerlingen die de richtingen Bouw/Wonen & Interieur en Techniekbreed volgen of die op de praktijkschool zitten.  

Alle VMBO-scholen in de regio Midden-Nederland en praktijkschool Het Segment in Gouda zijn uitgenodigd om hun beste leerling(en) te laten deelnemen. Het Samenwerkingsverband Houtindustrie Midden Nederland organiseert de wedstrijden om bekendheid te geven aan het “werken en leren” in de timmerindustrie.
De leerlingen in de richting Bouw/Wonen en Interieur krijgen de opdracht om een bijzonder werkstuk te maken. De wedstrijdopdracht voor de leerlingen Techniekbreed is een leuke tuinstoel.

Leerlingen, ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken tijdens alle wedstrijddagen van 09.00 tot 15.30 uur in de leerlingwerkplaats, Johan de Wittlaan nr.11 in Woerden.

De gemaakte werkstukken zijn in de leerwerkplaats van het samenwerkingsverband te bezichtigen op vrijdag 17 maart van 18.30 tot 20.00 uur. Ook is er dan de prijsuitreiking.
Houthandel Benschop in Lopikerkapel is dit jaar de sponsor van de materialen voor de Houttalentwedstrijd.

Vrijdagavond is er tevens Open huis tot 20.30 uur. Geïnteresseerden kunnen daar kennis maken met alle mogelijkheden voor een beroepsopleiding in de timmerindustrie.
Website: www.swvhout.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer