Ga naar hoofdinhoud

Houtwereld Praktijkdag breekt record

Een recordaantal van 380 gasten bezocht vrijdag 30 oktober de vijfde editie van de Houtwereld Praktijkdag. Deze vakbijeenkomst voor de houtsector werd in Zaandam georganiseerd door het vakblad Houtwereld, Ingenieursbureau Evan Buytendijk en door de drie gastbedrijven Trima, Centrop Houtimport en Houthandel Van Dam. De ééndaagse ‘evenementenhal’ van Trima was tot de nok toe vol.

Bij elkaar 380 professionals uit het brede houtvak en aanverwante branches kwamen af op de vijfde editie van de Houtwereld Praktijkdag, die dit jaar werd gehouden in Zaandam. Daar stond hen een middag- en avondprogramma te wachten. In totaal 32 standhouders verwelkomden de gasten, evenals de elf deelnemers aan de wedstrijd Slimste Comeback in Hout 2015 en natuurlijk alle mede-organisatoren. Diverse voordrachten, interessante bedrijfsrondleidingen, twee prijsuitreikingen en veel – heel veel – netwerkmogelijkheden maakten het plaatje er voor de bezoekers compleet op.
Een uitgebreid verslag is te lezen in de volgende editie van Houtwereld, die verschijnt op vrijdag 13 november.
Houtwereld bedankt alle mede-organisatoren, standhouders, wedstrijddeelnemers en het aanwezige vakpubliek voor hun bijdragen en betrokkenheid. Tot ziens op de Houtwereld Praktijkdag 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer