Ga naar hoofdinhoud

In memoriam Bernard Deheegher

Op 13 oktober 2021 is op 70-jarige leeftijd Bernard Deheegher overleden.

Op 13 oktober 2021 is op 70-jarige leeftijd Bernard Deheegher overleden. Sinds zijn indiensttreding in 1984 bij Febelhout en later bij Fedustria was hij tot aan zijn pensionering in januari 2018 hét gezicht van de Belgische meubelindustrie. Zowel in binnen- als buitenland. Mensen konden een beroep doen op een breed netwerk van contacten met producenten, invoerders, handelaars, journalisten en beursorganisatoren. Tevens was hij mede verantwoordelijk voor het succes van BelgoFurn.

Zijn onverwachts heengaan laat bij vele vrienden uit de sector in binnen- en buitenland een grote leegte na. Het medeleven van de medewerkers van Fedustria gaat in het bijzonder uit naar zijn echtgenote Martine en zijn kinderen Benoit en Bénédicte.

De afscheidsviering voor Bernard zal op zaterdag 23 oktober om 10u30 plaatsvinden in de parochiekerk Sint Bavo van Watou. Gevolgd door de teraardebestelling op het kerkhof van Watou. Er is gelegenheid tot groeten van de familie voor de dienst vanaf 10u. Bernard kan een laatste groet worden gebracht in het Uitvaartcentrum Demuys, Duinkerkestraat 143 te 8970 Poperinge. Elke werkdag van 14.30 uur tot 19 uur en op zaterdag van 14.30 uur tot 18 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer