Ga naar hoofdinhoud

Inschrijven voor houtdiner op 7 oktober kan nog!

‘Het houtdiner’ wordt jaarlijks georganiseerd speciaal voor jonge mensen die werkzaam zijn in ‘het hout’. Op 7 oktober is het alweer de 17e editie sinds 2003 die op persoonlijke titel wordt georganiseerd door Annelies Hilgers van Houtex, Mark van Duinen van TABS Holland en Roy Abdul-Rasjid van Hupkes.

Het Houtdiner bestaat sinds 2003. Initiatiefnemers waren drie jonge gasten, die voor de lol een vrijdagmiddagborrel organiseerden en merkten dat er voor jonge mensen in het hout weinig informele mogelijkheden zijn om andere mensen uit de houtbranche te ontmoeten. Zij startten met de organisatie van het Houtdiner wat uitgroeide tot een jaarlijks event waar zo’n 80 tot 100 jonge mensen bij elkaar komen.

Door corona heeft het event de afgelopen drie jaar verstek moeten laten gaan, maar op 7 oktober kan het dan toch weer! De locatie voor deze editie is het buitencentrum van Staatsbosbeheer in Almere.

Het Houtdiner 2022 is:

  • onafhankelijk (geen sponsoring);
  • vrijwillig, belangeloos, voor eigen rekening en risico, op persoonlijke titel georganiseerd;
  • een vrijdagmiddag BBQ / borrel op een centrale, bij voorkeur houtachtige, locatie!

Sommige kennen elkaar, anderen totaal niet; dat maakt het leuk!

Doelgroep

Mannen en vrouwen met een leeftijd tot ongeveer 40 jaar… óf jong van geest. De organisatie wil niemand uitsluiten; dat past niet bij het oorspronkelijke gedachtegoed, maar mikt vooral op studenten, schoolverlaters, en mensen met een paar jaar werkervaring. Voor hen bestaan namelijk weinig tot geen mogelijkheden voor informeel of persoonlijk contact.

Maar ook als je al enige jaren in het hout rondloopt en denkt veel mensen te kennen is het Houtdiner “the place to be” om je netwerk te verbreden”, laat de organisatie weten. Verder maakt het niet uit of je in de hout-, emballage-, bouwmaterialen-, meubel,- of bosbouwbranche werkt. Hoe meer achtergronden, des te interessanter.

Aanmelden

Deelname kost € 57,50 p.p. inbegrepen is dan een compleet verzorgde BBQ, inclusief alle drankjes. Aanmelden kan via www.houtdiner.nl of stuur een mail naar houtdiner@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer