Ga naar hoofdinhoud

Kampioen repareren?

Project van het jaar verkiezing van Repair Care

Op 4 oktober start Repair Care een actie waarmee het bedrijf vakspecialisten oproept foto’s van reparaties te tonen waarin de producten van Repair Care zijn toegepast. De actie heet ‘Project van het jaar verkiezing’ en loopt t/m 26 november. De reparatiespecialist wil met deze actie de passie en het vakmanschap van vakspecialisten zichtbaar maken.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk door foto’s toe te sturen van vóór, tijdens en ná de reparatie. Bij de werkzaamheden moet minimaal één van de volgende producten van Repair Care zijn ingezet: Dry Flex 1, 4 of 16 of BioFlex Allround/Cool. Een derde eis is dat de reparatie volgens de eigen ontwikkelde 7 stappen werkwijze is uitgevoerd.

Zeven stappen

De aangegeven werkwijze omvat de volgende stappen:

  1. Verwijder het verfsysteem
  2. Verwijder de houtaantasting
  3. Fixeer het hecht-/contactoppervlak
  4. Brand het hecht-/contactoppervlak
  5. Bouw reparatie op en mes deze af
  6. Schuur de reparatie
  7. Bouw het verfsysteem op

Meedoen

De foto’s zijn hier te uploaden. Meedoen kan ook via Facebook of Instagram; vergeet dan niet het bedrijf te taggen met: #repaircarescooter. De prijs voor de beste reparatiefoto’s is een elektrische NIU scooter in Repair Care-uitvoering. Er zijn drie scooters beschikbaar. Daarnaast krijgt de betreffende reparatie uitgebreid aandacht op de website, de social media kanalen en de nieuwsbrief. De winnaars worden begin december 2021 bekend gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer