Ga naar hoofdinhoud

Kapitaalinjectie voor Boere

Boere Machinefabriek gaat strategisch samenwerken met Kingfisher, die mede-aandeelhouder wordt in het Waddinxveense bedrijf.

De toetreding van Kingfisher versterkt de eigenvermogenspositie van Boere en daarnaast vindt er een kapitaalinjectie plaats voor investeringen in innovatie. Volgens de onderneming gaan klanten en leveranciers profiteren van de groei- en innovatiestrategie die zich richt op het topsegment in de (internationale) markt. Daar is vraag naar kwalitatieve oplossingen voor het schuren, in het bijzonder door de inzet van breedbandschuurmachines.

Nieuwe directie

Het managementteam wordt versterkt met Kingfisher-ondernemer Ruud van der Aar als commercieel directeur. Peter van den Berg en Petra Oostendorp-Boere blijven respectievelijk algemeen directeur en operationeel directeur.

Wereldwijd netwerk

Boere Machinefabriek heeft zich de afgelopen 78 jaar ontwikkeld tot een sterk merk in breedbandschuurmachines. Deze oplossingen worden in de eigen fabriek in Waddinxveen gemaakt en wereldwijd, via onder andere een partnernetwerk, geleverd en onderhouden.

Investeerder Kingfisher is gespecialiseerd in groeiversnelling van MKB-bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer