Ga naar hoofdinhoud

Kennismaand bij De Groot

De maand november staat bij De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen in het teken van demo’s, inspiratie, presentaties en innovatie. Diverse kleinschalige events zijn afgestemd op specifieke vakgebieden.

Deze zomer opende De Groot haar vernieuwde showroom. Aanleiding hiervoor was de komst van de machinetypen Biesse Terma, Materia en Rover Plast. Het bedrijf geeft nu in één democenter volwaardige maatwerk-demonstraties in de bewerking van ‘advanced materials’.

Govember

November is door De Groot omgedoopt in ‘Govember’. Deze kennismaand mikt op onder meer timmerfabrikanten, interieurbouwers, plaatbewerkers, zzp’ers en verwerkers van advanced materials. Zij worden in live ochtend- of middagsessies bijgepraat over interessante ontwikkelingen.

Op 4 november staat een kennissessie gepland over de praktijk van kunststof bewerken. Een dag later (5 november) luidt het thema: ‘De bouwplaats zonder vorstverlet en tropenrooster’. Aan de orde komen prefab, CLT, houtskeletbouw en meer. Met als titel ‘Eén kozijn, géén handen’ informeren kennissessies op 11 en 19 november over massieve houtbewerking en het volledig geautomatiseerd opsluiten.

Op 12 november gaan de presentaties over ‘Grote toekomst voor de kleine ondernemer’ en op 18 november over 24/7 plaatbewerking. Tot slot vinden op 25 en 26 november in Rosmalen doorlopend demonstraties plaats.

Voor programma en aanmelding: Degroot.nl/govember

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer