Ga naar hoofdinhoud

Kerstmarkt bij Cras

Cras Woodgroup tovert op 9 december zijn houtloodsen in Deerlijk (B) om in een overdekte kerstmarkt van 2.000 vierkante meter. De opbrengsten van deze ‘Marchee Magiek’ gaan naar het goede doel.

Tussen Gent en Kortrijk, langs de E17, bevinden zich de houtmagazijnen van Cras. Het familiebedrijf huisvest daar een belangrijk deel van zijn tussenvoorraad in massief hout, bestemd voor de handel, maar ook voor de productie van tuinhout, gevelbekleding en parket.

Op zondag 9 december organiseert Cras in de loodsen voor de tweede keer een grote overdekte kerstmarkt als steun aan ‘De Warmste Week’ van radiozender Studio Brussel. De volledige opbrengst van de verkoop van hapjes, drankjes, houten gadgets en alle randactiviteiten schenkt Cras aan de actie ‘Kom op tegen Kanker’.

 

Op de ‘Marchee Magiek’ is er veel aandacht voor sfeer en decor. Naast de vele eet- en drankstandjes wordt er plaats gemaakt voor een ‘photo booth’, kinderanimatie en bovenal veel muziek en gezelligheid.
In verschillende marktkraampjes kunnen tal van leuke cadeautjes, gadgets en lekkernijen gekocht worden. Ook de kerstman zal acte de présence geven.

 

Marchée Magiek is geopend op zondag 9 december van 11.00 tot 20.00 uur aan de Ter Donkt 6 in Deerlijk. Toegang is gratis.

 

Website: www.marcheemagiek.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer