Ga naar hoofdinhoud

Laatste nummer Houtwereld voor de zomer

Vrijdag 9 juli ligt het negende nummer van Houtwereld in de bus. Dit is tevens de laatste editie voor de zomer. Hierin staat het thema Hout in de bouw centraal. Er komt flink schot in het toepassen van hout in de woningbouw. In onder meer Noord-Brabant realiseren houtbouwers diverse woningbouwprojecten en staan er verschillende nieuwe initiatieven op stapel. Een rapportage van Centrum Hout wijst ze de weg. Ondertussen bruist het van de nieuwe ideeën. En nu hebben onze collega’s van Het Houtblad ook nog de Nationale Houtbouwprijs in het leven geroepen.

Verder leest u nog over de SHR, dat haar kennis deelt over duurzame houten gevelbekleding. En we schrijven over Tiny Houses, de kleine houten huisjes die uitblinken in eenvoud. Ook zijn we op bezoek geweest bij Houtenhuizen.nu en vertelt Clim Schots over zijn passie voor hout. Ook schrijven we weer over een aantal marktverkenning en tonen we de nieuwste producten.

De nieuwe Houtwereld is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer