Ga naar hoofdinhoud

Lakafwerking

WSB Finishing Equipment presenteert op de Houtwereld Praktijkdag, 30 oktober a.s. te Zaandam, de nieuwste spuittechnieken voor een hoogwaardige lakafwerking in de interieur- en meubelbranche.
Met name de toepassingsmogelijkheden in de luxe interieurbouw zijn in het afgelopen jaar sterk vernieuwd, zo stelt WSB. De onderneming introduceerde in de meubelindustrie, interieurbouw en de bouw van luxe jachten het SATAjet Lignum-pistool waarmee, dankzij de hoogstaande techniek en de nieuwe instelmogelijkheden, de resultaten van de finishing te optimaliseren zijn.
Op de Houtwereld Praktijkdag stelt WSB de bezoekers voor aan de nieuwste Wagner EvoMotion 20-30 ‘Upside down’ hogedruk plunjerpomp. Deze pomp van Wagner is bedoeld voor het gebruik van een breed assortiment oplosmiddelhoudende en watergedragen coatings. De vloeistofsectie is vervaardigd uit stevig roestvast staal. Hierdoor is de EvoMotion breed inzetbaar, robuust, duurzaam, betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk.
WSB licht op 30 oktober eveneens de Wagner Cobra 40-10 en Cobra 40-25 hogedruk dubbelmembraanpompen toe, inclusief de manuele AirCoat-spuitpistolen AC 4700. Met deze pomptechniek is het heel gemakkelijk om kleuren te wisselen met een minimum aan verfverlies. Het unieke van de Cobra is het verfhuis van 10 cc. Hierdoor gaat er geen verf verloren en kan een verf- of kleurwissel vele malen sneller plaatsvinden dan met een plunjerpomp met aanzuigbuis.
Tevens zullen de RUPES-producten voor onder andere stofafzuiging geëxposeerd worden, die WSB sinds kort vertegenwoordigt in Nederland. De belangrijkste RUPES elektrische en pneumatisch aangedreven productlijnen worden getoond en/of toegelicht.

http://www.wsb-benelux.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer