Ga naar hoofdinhoud

Lambri verkoopt deel machinepark

Veilinghuis Troostwijk biedt online diverse CNC houtbewerkingsmachines en -productielijnen te koop aan. Een groot aantal daarvan was tot voor kort in gebruik bij Lambri Wood Panels in Lelystad.

Lambri produceert niet meer met de bewuste machines. Ze zijn overbodig geworden doordat de onderneming zich tegenwoordig focust op maatwerk eindproducten.

Troostwijk veilt onder andere een Homag kantaanlijmmachine, een B&G zaagstraat en breedbandschuurmachines. Daarop kan geboden worden tot en met maandag 26 april 2021. De veiling sluit vanaf 14.00 uur.

Ook machines van kurkspecialist Van Alten staan te koop. Het gaat alles bij elkaar om 59 kavels. Afgezien van een complete Homag plaatbewerkingslijn omvat het aanbod ook een Kuper KLM fineer-kantaanlijmmachine en een RÜCKLE AFN34H fineer-aanlijmmachine met snijder. Twee andere voorbeelden zijn een Biesse ROVER freesmachine en een Mayer PS2 Z platenopdeelzaag.

Bezichtiging

De veilingmeester noemt de goederen bijzonder. ”Omdat het een bedrijf betreft dat nog volledig in productie is, zijn alle materialen goed onderhouden en volledig operationeel”, aldus Troostwijk. Alle items worden op een professionele manier voor de kopers gedemonteerd. Zo kunnen ze voor een tweede ronde nog jaren mee. Bezichtiging van de kavels is uitsluitend op afspraak mogelijk op vrijdag 23 april 2021. Klik hier voor alle details.

Lees ook: Crowdfunding voor Lambri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer