Ga naar hoofdinhoud

LaminaatenParket.nl opent twee nieuwe vestigingen

Vloerenspecialist Laminaat en Parket.nl heeft in Apeldoorn en Sliedrecht nieuwe vestigingen geopend. Hiermee komt het aantal fysieke vestigingen van de van origine online vloerenwinkel op acht. Het groeiende bedrijf is op zoek naar meer ondernemers die zich willen aansluiten bij de franchise.

Het pand in Sliedrecht, waarin LaminaatenParket.nl intrekt, is maar liefst 1100 vierkante meter groot en is gelegen nabij winkelcentrum Nijverwaard, pal naast de A15. De nieuwe locatie in Apeldoorn-Noord is gevestigd aan de Vlijtseweg in een pand van 650 vierkante meter.

LaminaatenParket.nl werkt sinds 2010, naar eigen zeggen, met een concept van hoge kwaliteit vloeren, een ruime collectie en een lage prijs. Met een uitgebreid assortiment in onder andere laminaat, houten vloeren, pvc vloeren, ondervloeren en plinten en ook de populaire visgraat parketvloeren en brede houten planken.

“Dit was een ‘once in a life time opportunity’ die ik niet wilde laten schieten”, zegt Lennart van der Krogt, filiaalhouder van de vestiging in Sliedrecht. “Het concept is nu zo’n tien jaar oud en heeft zich in mijn ogen meer dan bewezen. Mede daardoor voelt het goed om deel uit te maken van deze mooie organisatie, die ook online goed vertegenwoordigd is. Ik ben ervan overtuigd dat we uit kunnen groeien tot één van de grootste spelers op de markt.”

De vloerenwinkel heeft ook vestigingen in Den Haag, Utrecht, Almere, Amsterdam, Alkmaar en Eindhoven. Voor verdere groei richt het bedrijf zich nu op het noorden, oosten en zuiden van het land. Het zoekt daarvoor enthousiaste ondernemers in een franchiseconstructie nieuwe filialen willen openen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer