Ga naar hoofdinhoud

Lemahieu start Academy voor kennisoverdracht

De Belgische houtleverancier en houtbewerker Lemahieu is haar eigen Academy gestart. Via trainingen, presentaties, workshops en masterclasses laat de Lemahieu Academy haar markante en bedreven vakmensen vanaf nu hun kennis delen met klanten en belangstellenden.

“Onze vakkennis houden we niet voor onszelf. We willen klanten, professionals uit de bouwsector, studenten laten groeien door aan hen onze kennis over te dragen. Zowel trends in de sector, relevante wetgeving alsook praktijkcases gieten we in gepersonaliseerde workshops en presentaties op maat van de doelgroep”, meldt Lemahieu met veel enthousiasme. Via stages, rondleidingen en presentaties wil Lemahieu ook jongeren en studenten motiveren en ondersteunen in hun professionele ontwikkeling en de start van hun loopbaan.

Eerste twee academies

Tijdens workshops en presentaties verdiept Lemahieu zich in topics die haar bezighouden of triggeren. Ze geeft een inzicht in toekomstige uitdagingen en trends binnen de houtsector. Lemahieu is gestart met twee academies, namelijk: ‘ThermoWood®’ en ‘De brandreactieklasse van hout’. “Hot topics waar we meer dan ooit mee vertrouwd zijn en die nieuwe deuren openen voor hout als gevelbekleding.”

Doelgroep

De Lemahieu Academy is bedoeld voor houthandels, scholen, architecten en professionals uit de bouwsector. De Academies zijn gratis voor Lemahieu klanten en kunnen gehouden worden op de bedrijfslocaties Gent, Oostende of in een centraal gelegen zaal. Ook wil Lemahieu naar de cursisten toekomen met de zogenaamde roadshows.

Meer informatie vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer