Ga naar hoofdinhoud

Ligna Innovation Netwerk

Ligna.Innovation Network

Van 27 tot 29 september 2021 organiseren Deutsche Messe en de houtbewerkingsafdeling van de VDMA het LIGNA.Innovation Network. Dit nieuwe digitale format is bedoeld voor de internationale hout- en houtverwerkende industrie en richt zich op de laatste trends en innovaties in de sector. Daarnaast biedt het platform alle mogelijkheid om in contact te komen met andere bedrijven over de hele wereld.

Indeling platform

Het platform is onderverdeeld in verschillend gebieden. In het Expo-gebied geven exposanten uitgebreide productoverzichten en presenteren best-case toepassingen. Daarnaast geven zij advies.

Verder is op het platform een interactief conferentieprogramma te vinden. Hier presenteren de sprekers hun ideeën en visies over verschillende thema’s. Bijvoorbeeld groene materiaalverwerking, houtbewerkingstransformatie door digitalisering en netwerken en prefab bouwprocessen in de houtbouw.

Tot slot biedt het digitale event een netwerkservice. Via matchmaking vinden bezoekers geschikte contacten, maak je afspraken en gaan in gesprek met exposanten en andere deelnemers. In het persoonlijke dashboard kunnen de bezoekers allelei relevante zaken opslaan. Bijvoorbeeld favorieten, afsprakenplanner, contactenlijst of persoonlijke aanbevelingen over interesses.

Meer informatie en inschrijven kan via deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer