Ga naar hoofdinhoud

Markt ontploft

‘Enerverend’, ‘turbulent’ en ‘gekkenwerk’. Zo vatten vier houtondernemers 2020 samen. Door corona moesten bedrijven alle zeilen bijzetten. Sommige om het hoofd boven water te houden. Andere om aan de explosief gestegen vraag te voldoen. Opmerkelijk is dat de vier ondernemers in 2021 allemaal stevig gaan uitbreiden.

In Houtwereld doen vier branchegenoten hun verhaal. Daarbij geeft Hugo Lenferink (Houthandel Lenferink) aan een jaar vol gekkenwerk achter de rug te hebben. Niels van den Bosch (Houthandel Lambert van den Bosch) dreigde even zonder voorraad te komen zitten, maar dat kwam dankzij een snelle actie weer goed.

Bij de Boerboom Hout Groep hakte de coronacrisis er stevig in. Inmiddels zien de zaken er bij monde van Bas Boerboom alweer anders (lees positief) uit. Tot slot licht Thijs van Dal de spannende nieuwbouwplannen van Houthandel van Dal toe.

Klik hier voor de complete digitale editie van Houtwereld nr. 15 van 11 december 2020 (gratis voor abonnees op het vakblad). Geïnteresseerd? Vraag HIER een (proef)abonnement, digitaal abonnement of gratis proefnummer aan.

(foto: Houthandel van Dal)

Lees ook: Meer corporaties overstag voor hout

Eén reactie op “Markt ontploft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer