Ga naar hoofdinhoud

Matrix Software neemt Ambiance Technical Software over

Op 1 juni 2022 tekende Matrix Software een overeenkomst met Ambiance Technical Software (ATS) om alle bedrijfsactiviteiten over te nemen. Het gaat daarbij om software voor kozijnen- en gevelproducenten.

“De reden voor deze overname is helaas een trieste: de directeur en eigenaar van ATS Software, Hilbrand Stoffers, is op 23 december 2021 overleden. In nauwe samenwerking met zijn vrouw, mevrouw Anita Stoffers en haar bedrijfsadviseur, is overeengekomen dat Matrix Software alle activiteiten van ATS Software overneemt en voortzet”, laat Matrix Software weten bij de bekendmaking.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van software voor kozijnen en gevels, hielp ATS-Ambiance Technical Software haar klanten om tijd en kosten te besparen bij het maken van kozijntekeningen, calculaties en werkvoorbereiding en met gevel- en kozijnbeheer. Het bedrijf heeft meer dan 200 klanten en ruim 300 softwarelicenties.

Het productportfolio van ATS-Ambiance Technische Software bestaat uit ATS-WinKozijn, ATS-WinProfiel, ATS-KozijnInspectie, ATS-Gevelinspectie en ATS PFD converer. De softwareoplossingen zijn gebruiksvriendelijk en praktisch voor aannemers, onderhouds- en timmerbedrijven in Nederland.

Matrix Software ontwikkelt gebruiksvriendelijke, toegankelijke en hoogwaardige software gecombineerd met een klantenservice. Matrix heeft in Nederland een markt leidende positie binnen de software voor de fabricage van kozijnen, ramen en deuren. De overname zal daarom de verdere ontwikkeling van zowel ATS-Ambiance Technical Software als Matrix Software versnellen. “Het belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat de ATS-klanten zich thuis voelen bij Matrix Software, door het bieden van adequate service, praktijkgerichte trainingen en professionele softwareontwikkeling”, aldus het bedrijf Matrix. De Matrix Group heeft nu meer dan 1250 klanten in Nederland en ruim 9300 actieve softwarelicenties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer