Ga naar hoofdinhoud

Meedingen naar Maatwerk Awards

Baars & Bloemhoff heeft de inschrijving geopend voor de Maatwerk Awards 2020. Voor het derde jaar op rij kunnen creatieve houtbewerkers en interieurbouwers een gooi doen naar deze prijs voor de interieurbouw en meubelindustrie. Naast Wonen, Horeca, Retail en Zakelijk zijn er vier nieuwe categorieën.

Nieuw zijn de categorieën Keukens, Maatwerk Meubels, Solid Surface-interieurprojecten en Duurzame Interieurs.

Inzenders van een project moeten voldoen aan criteria zoals hoogwaardige kwaliteit, een zorgvuldige afwerking en de toepassing van traditionele en innovatieve technieken. Daarnaast beoordeelt de professionele vakjury maatwerkprojecten op de kennis van en het gevoel voor materialen en de context waarin deze worden toegepast.

Betrokkenen kunnen tot en met 31 augustus 2020 een project inzenden dat zij zelf hebben uitgevoerd of van een ander bedrijf waarmee zij hebben samengewerkt. De bekendmaking van de finalisten volgt in oktober, waarna Baars & Bloemhoff begin 2021 een podium geeft aan de winnaars van de Maatwerk Awards 2020.

Klik HIER voor meer informatie

Op de foto: winnaar categorie Horeca 2019. Project: restaurant Fred Rotterdam. Realisatie: SANT Interiors. Architect: Jeroen Smeele. Materiaal: notenfineer Decospan. Fotograaf: René van Dongen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer